AVOIMET TYÖPAIKAT

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoistamme.


Haluatko osaksi maailman siisteintä tiimiä?

SIISTIJÄ

Reipashenkisessä siivoustiimissämme pääset hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi monipuolisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Katsomme Laitoshuoltajan ammattitutkinnon tai Toimitilahuoltajan ammattitutkinnon eduksesi ja odotamme sitoutumista IK-opiston strategiaan ja arvoihin.

Siivoustiimissämme pääset hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi monipuolisessa ja viihtyisässä työympäristössä. Tiimimme vastuulla on toimitilojen puhtaanapito ja viihtyvyys, ja siivouskohteemme ovat monipuolisia: toimistoja, luokkahuoneita, majoitustiloja sekä saniteettitiloja.

Työtehtäviisi kuuluvat ylläpito- ja perussiivoukset. Työ pitää sisällään myös kausityöntekijöiden perehdytystä, oppilaiden ohjausta asuntolan siistimisessä, somistusta, sisustusta, viherkasvien hoitoa ja yhteistyötä muiden työpisteiden kanssa. 

Menestyäksesi tässä työssä sinun tulisi olla aikaansaava ja työhöntarttuva. Lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, loistavaa yhteistyökykyä ja reipasta asennetta.

Katsomme puhdistusalan koulutuksen ja alan työkokemuksen olevan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan TES:n mukaisesti.

Oletko etsimämme henkilö?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.8.2019 mennessä rehtori Tanja Laulaiselle
tanja.laulainen(a)isokirja.fi
040 356 8684


SIVIILIPALVELUSPAIKKA HAKUSESSA?

Iso Kirja on siviilipalveluskeskuksen hyväksymä virallinen siviilipalveluksen suorituspaikka. Isossa Kirjassa on monia mahdollisuuksia suorittaa siviilipalvelusta. Haemme uusia henkilöitä siviilipalvelukseen jatkuvasti.

Aikaisemmin siviilipalvelusta on suoritettu meillä mm. seuraavissa työpisteissä:
-kirjasto
-siivous
-kiinteistö
-nuorisotoiminnot
-keittiö
-toimisto

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro omat mielenkiinnonkohteesi ja vahvuutesi!

Tanja Laulainen
tanja.laulainen(a)isokirja.fi
040 356 8684.