12.-14.10.2018 Helsingissä

>>VALTAKIRJAAN VAADITTAVA KOULUTUS!

Jo neljättä kertaa IK-opistossa järjestettävä turvakoulutus on tarpeellinen sinulle, kun teet työtä seurakunnassa. Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, avustajille ja seurakunnan työntekijöille. Lapsi- ja nuorisotyötä tekeville tämä on hyvä selkänoja ja tietopaketti käytäntöä varten. Opetus perustuu 2018 päivitettyyn lapsi- ja nuorisotyön turvaohjeistukseen.

Saadaksesi valtakirjan seurakuntatyöhön, jossa olet tekemisissä lasten ja nuorten kanssa, sinulta edellytetään tämä 3 päivän koulutus. Tämä koulutus on edellytyksenä pastorin, lapsi- ja nuorisotyöntekijän sekä seurakuntatyöntekijän valtakirjaan.

SISÄLTÖ

-lapsi- ja nuorisotyöntekijän valinta
-salassapitovelvollisuus
-turvallinen käyttäytyminen
-mediakasvatus
-kiusaaminen
-leirien turvallisuusohjeet
-erityistukea tarvitsevat lapset ja nuoret

HUOM! Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävän teon, läsnäolon koko kurssilla (myöhästyminen ei ole suotavaa) sekä hyväksytysti suoritetun lopputentin.

Ennakkotehtävän palautus 11.10. mennessä osoitteeseen nuorisosihteeri(a)isokirja.fi.

Todistus lähetetään koulutuksen jälkeen postitse.

Ennakkotehtävä:
Avaa ennakkotehtävä tästä.

KOULUTTAJAT

mm. Helena Korhonen ja Marjukka Anttila

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

HINTA

Hinta 85€
Hintaan sisältyy kahvitus pienellä purtavalla, ei muita aterioita sekä lapsi- ja nuorisotyön tuvaohjeisto (2018).

Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hintaan lisätään jälki-ilmoittautumismaksu 19€ . Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 19€ varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

On sulkeutunut.

Mutta kysy rohkeasti, jos vielä haluaisit mukaan.

LISÄTIEDUSTELUT

tero.jarventausta(a)isokirja.fi
040 750 0694