6.-8.4.2018

>>VALTAKIRJAAN VAADITTAVA KOULUTUS!

Jo kolmatta kertaa IK-opistossa järjestettävä turvakoulutus on tarpeellinen sinulle, kun teet työtä seurakunnassa. Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, avustajille ja seurakunnan työntekijöille. Lapsi- ja nuorisotyötä tekeville tämä on hyvä selkänoja ja tietopaketti käytäntöä varten. Opetus perustuu 2017 päivitettävään lapsi- ja nuorisotyön turvaohjeistukseen.

Saadaksesi valtakirjan seurakuntatyöhön, jossa olet tekemisissä lasten ja nuorten kanssa, sinulta edellytetään tämä 3 päivän koulutus. Tämä koulutus on edellytyksenä pastorin, lapsi- ja nuorisotyöntekijän sekä seurakuntatyöntekijän valtakirjaan.

SISÄLTÖ

-lapsi- ja nuorisotyöntekijän valinta
-salassapitovelvollisuus
-turvallinen käyttäytyminen
-mediakasvatus
-kiusaaminen
-leirien turvallisuusohjeet
-erityistukea tarvitsevat lapset ja nuoret

HUOM! Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävän tekoa, koko kurssin ajan läsnäolopakkoa sekä hyväksytysti suoritettua tenttiä.

KOULUTTAJAT

Ilmoitetaan myöhemmin.

OHJELMA

Ilmoitetaan myöhemmin.

HINTA

Opetus 79 €/hlö, ateriapaketti 40 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 40 €/hlö.
Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hintaan lisätään jälki-ilmoittautumismaksu 19€ . Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 19€ varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 23.3.2018 mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 7501 061