ukkbanneri.jpg

Voiko opistolla majoittua myös viikonloput vai onko huone käytössä vain ma-pe?
Majoittuminen onnistuu myös viikonloppuisin. Ensi syksyksi hinnastokin on uudistumassa, jolloin viikonlopun majoitus kuuluu majoitushintaan.

 

Minkä kokoisia huoneet ovat ja minkälaiset varustelut niissä on?
Tästä näet erilaiset huonetyypit. Huoneet ovat kivoja ja viihtyisiä. Huoneissa on perusvarusteet eli sänky, pöytä, kaapisto ja lamppu sekä matot, verhot, peitot jne.

Yhden hengen huoneet eivät ole erityisen isoja, mutta hienosti siellä mahtuu olemaan ja vieraitakin kutsumaan.

Valitsevatko opiskelijat yleensä opistolla asumisen vai esim. Keuruun keskustassa vuokra-asumisen?

Iso osa opiskelijoista asuu täällä meillä, tunnelma on yhteisöllinen. Osa asuu myös Keuruulla, jotkut kulkevat Jyväskylästäkin asti. Asuntolassa asuminen on edullista ja myös Iso Pata -ruokalan antimet ovat täällä asumisessa eduksi. Samoin se, ettei koulumatka ole kovin pitkä.

 

Miten Keuruun keskustasta pääsee opistolle?

Keskustasta pääsee Isoon Kirjaan lähinnä omalla autolla. Bussi kulkee (Keuruu-JKL väli kerran tunnissa), mutta jonkun kilometrin joutuu opiskelija vielä kävelemään pysäkiltä tänne. Käytännössä Keuruulla asuvat käyttävät kimppakyytejä, kaikilla ei ole omaa autoa mutta kyydit silti sujuvat. Opistolta voi halutessaan tilata kyydin hintaan 4,50e Keuruu - opisto välille. Tätä kannattaa hyödyntää lähinnä jos asuu opistolla, ja haluaa käydä välillä keskustassa, tai kun saapuu ensimmäisen kerran eikä ole kyytiä tiedossa. Opistolla on siis tälainen kyytipalvelu, mutta kalliiksi se tulee jos jatkuvasti sitä käyttäisi :)

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä kysymyksesi meille täällä!