9. - 10.2. HELSINGISSÄ

>>VAIKUTTAVA, EI KUIVATTAVA SAARNA!

Jumalan Sana on elävä ja voimallinen. Haluatko kehittyä saarnaamisessa ja saada uusia työvälineitä työhösi? Kurssi on tarkoitettu kaikille opettamisesta ja saarnaamisesta kiinnostuneille sekä erityisesti pastoreille, jotka haluavat uutta potkua puheeseensa. Viikonloppu on tuhti annos hyvää opetusta, mutta myös aikaa voimistumista ja vertaistukea varten.

SISÄLTÖ

Saarnan oleelliset elementit ovat keskiössä kurssin aikana. Kurssilla käydään läpi kymmenen vaikutustekijää, jotka kohdistuvat saarnanvalmistukseen ja esitystilanteeseen. Keskitymme mm. seuraaviin aiheisiin: saarnan sytyttävyys ja jäsentely, sanoman soveltuvuus ja vuorovaikutus, kahlitsematon käsikirjoitus ja vapautunut persoonallisuus. Yhtenä ydinaiheena on vahva kokemus Pyhän Hengen vaikutuksesta.

OPETTAJA

Opettajana on pidetty homiletiikan eli saarnaopin opettaja Marko Halttunen. Marko on kokenut saarnanopin opettaja, ja hän käy läpi vaikuttavan saarnan elementtejä. Opetuksessaan Marko keskittyy niihin tekijöihin, jotka tekevät saarnasta vaikuttavan - eikä kuivattavan. Hän on tehnyt aiheesta myös käytännön teologian pro gradu -tutkielman. “Jumalan Sana on elävä ja voimallinen.” - Onko myös meidän saarnamme?

OHJELMA

Katso ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 53 €/hlö sisältäen opetuksen ja kahvit.
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 2.2. tai niin kauan kuin tilaa riittää.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884
Voit tiedustella myös majoitusmahdollisuutta asuntolassa.