Työntekijöiden vaimojen viikonloppu_banneri.jpg

13.–15.9.2019
KEURUULLA

>>>SOTA JA RAUHA – SEURAKUNTIEN TYÖNTEKIJÖIDEN VAIMOJEN OMA VIIKONLOPPU

SISÄLTÖ

Olet tervetullut, oletpa sitten ensikertalainen tai aiemminkin päivillä ollut. Puhutaan yhdessä vakavistakin asioista, mutta sydämellä ja lämmöllä. Valitsimme tarkoituksella teemaksi ”Sota ja rauha” – sillä elämä voi välillä tuntua siltä. Innolla odotamme viikonloppuamme. Näin toivottaapi Pirkanmaan Pastorskat jotka ovat järjestäjätiiminä tänä vuonna.

Rentoa meininkiä, naurunremakkaa, rukousta yhdessä ja hiljentymistä ehtoollishetkeen on myös ohjelmaan suunniteltu. Jesajan kirjan kohta: ”Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksia” (Jes. 55:8) on rohkaisevana punaisena lankana viikonlopussa.

OPETTAJA

Puhujaksi on valittu Tampereen seurakuntapastori Hannakaisa Shehu. Opetusten, keskustelujen ja paneelin ajatuksena on herättää löytämään lepo Kristuksessa. Vaikka elämä voi olla välillä ”Sotaa ja rauhaa” vuorotellen, voit olla levossa elämän myllerryksissä. Vaikeissakin elämänvaiheissa on mahdollisuus löytää rauhallinen olotila Jumalan kämmenellä, olosuhteista huolimatta.

Työntekijöiden vaimojen päivät inspiroivat jo tässä vaiheessa kesää. Odotan kovasti tutustumista eri-ikäisiin ja erilaisista elämän haasteista tuleviin naisiin.

Uskon, että viikonloppu on merkityksellinen, jopa käänteentekevä sen yhteyden ja Jumalan läsnäolon vuoksi, jota saamme kokea.

Näitä päiviä on valmisteltu palavin rukouksin ja aidon, tiiviin yhteyden kautta - Jumala vastaa joka kerta meidän haluumme lähestyä Häntä.
-Hannakaisa Shehu

HannaKaisaShehu.jpg

Hannakaisa Shehu

Olen Hannakaisa Shehu, kahden lapsen äiti ja metsäalan yrittäjän vaimo. Perheemme on monikulttuurinen ja -kielinen: meillä puhutaan albaniaa, suomea ja englantia, sillä mieheni on albaani.

Tulen Tampereelta, jossa työskentelen nyt kahdeksatta vuotta seurakuntapastorina. Teologian opintoja teen työn ohessa, kesällä valmistuin Johtamisen erikoisammattitutkintoon (JES). Harrastan juoksua, maanpuolustusta ja kirkkohistoriaa.

OHJELMA

Voit ladata ohjelman tästä.

HINTA

Osallistumismaksu 81 €/hlö, ateriapaketti 45 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 42 €/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.9.


 

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884