VTbanneri.jpg

1.-3.12. (Kurssi peruttu)

>>VAUHTIA JA VAARALLISIA TILANTEITA - VANHAN TESTAMENTIN SUURI KERTOMUS

 

Vanha testamentti valmistaa tietä tulevalle. Osaatko lukea Vanhaa testamenttia kokonaiskertomuksena? Entä miten syntyivät uskonkokemuksista kertovat dokumentit? Kurssilla käydään läpileikkaus Vanhan testamentin tapahtumista aina luomisesta pakkosiirtoilaisuudesta paluuseen saakka. Sukella mukaan suureen tarinaan, josta ei vauhtia puutu!

SISÄLTÖ

Opetuksessa syvennytään systemaattisesti Israelin kansan matkaan yhdessä Jumalan kanssa. Vanhan testamentin näytökset kuljettavat lukijan luomisesta ja Baabelin tornista Egyptin kautta Kaanaan maahan ja pakkosiirtolaisuuteen, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? Opetus tapahtuu keskustelevina luentoina opettajan johdolla.

OPETTAJA

Kurssin opettajana toimii IK-opiston opettajakonkari Hanno Heino, jonka opetukset eivät jätä ketään kylmäksi. Hanno pohtii vanhan testamentin tapahtumia omalla persoonallisella tyylillään ja avaa suurta tarinaa tavalla, joka innostaa ja välittää aitoa intohimoa ja ammattitaitoa Raamattua kohtaan. IK-opistossa Hanno on opettanut jo 16 vuoden ajan.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. IK-opistolle Helsingissä pääsee kätevästi sekä metrolla että bussilla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä. Busseilla 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

HINTA

IK-opiston avajaistarjous: 79€ sisältäen opetuksen ja kahvit.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi peruttu.

LISÄTIEDUSTELUT

katri.latokangas(a)isokirja.fi
040 418 7601
Voit tiedustella myös majoitusmahdollisuutta asuntolassa.