yllätysraskausbanneri.jpg

22. - 24.3.2019 KEURUULLA

KURSSI ON PERUTTU.

Yllätysraskaus – kuinka selvitä siitä? Miten käsitellä omaa tai läheisen aborttikokemusta?

SISÄLTÖ

Viikonloppu perustuu ympäri Suomen tehtävään Itu-työhön. Tampereen NNKY:n Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Lisää Itu-työstä voit lukea täältä.

Viikonlopun aikana syvennytään yllätysraskauden aiheuttamaan kriisiin, masennukseen ja ristiriitoihin. Näkökulmana on erityisesti miten käsitellä läheisen kokemaa aborttia tai yllätysraskautta ja kuinka kohdata siinä tilanteessa oleva henkilö. Viikonloppu on kuitenkin avoin myös itse abortin kokeneille, sillä sen aikana käsittellään kyseisiä teemoja sekä keskustellen että toiminnallisin menetelmin.

OPETTAJAT

Outi Papunen
Outi Papunen on peruskoulutukseltaan erityislastentarhanopettaja ja on tehnyt kyseistä työtä 10 vuotta. Itutyössä hän on ollut mukana vuodesta 2004.

Sielunhoitotyön koulutuksia hän on käynyt Suomen Elijah Housessa sielunhoitokoulutukset 1-3 1998-2003, IBC (Introduction to the Biblical Counselling) Sveitsi/Filippiinit 1999 sekä Elävät vedet 2000.

Erityisesti kriisiraskaustyöhön ja abortin läpikäyneiden tukemiseen hän on perehtynyt Englannissa Care Confidentialin koulutuksessa 2004-2006.

Työn kautta kokemusta on kertynyt asiakastyöstä niin yllätysraskaustilanteessa olevien kuin abortin läpikäyneiden kanssa sekä odottavien äitien, yksinhuoltajien ja abortin läpikäyneiden vertaistukiryhmien ohjaamisesta. Lisäksi Outi on ollut tukihenkilönä monelle jotka ovat jatkaneet raskauttaan vaikeassa tilanteessa.

Outi on kirjoittanut kirjan Kuljin kanssasi pienen matkan (Päivä Oy 2017) yhdessä abortin läpikäyneiden kanssa. Kirjassa on toipumisohjelman runko sekä ryhmissä mukana olleiden naisten omia tarinoita.

OHJELMA

Katso ohjelma täältä.

HINTA

  • Osallistumismaksu 81€

  • Ateriat 43€

  • Majoitus 43€ (omasta, 1 hengen huoneesta 20€ lisämaksu)

    Koko paketti 167€

Huom! Kurssin hinta 81€ sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(at)isokirja.fi
040 732 1884

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi on peruttu.