Iso Kirja ry hallinnoi ja ylläpitää Suomen helluntaiherätyksen kansanopistoa sekä koulutus- ja konferenssikeskusta Keuruun Pohjoisjärven rannalla. Se toteuttaa, tukee ja edistää helluntaiherätyksen koulutus- ja nuorisotoimintaa. Tämän toiminnan ohella yhdistys tarjoaa konferenssikeskuksen palveluja myös muuhun käyttöön. Yhdistyksen hallintaan kuuluu keskuksen alueella sijaitseva leirintäalue, hotelli, telttavalmistamo, kaluston vuokraustoiminta sekä kokouspalvelu- ja tapahtumatuotantopalvelut.

Kristillinen arvomaailma on toiminnan voimavara. Iso Kirja on kaunis ja turvallinen ympäristö järjestää leirikouluja, seurojen ja yhdistysten leirityksiä ja tapahtumia. Perheystävällinen leirintäalue ja mökkikylä on mukava ja turvallinen ympäristö lomailuun sekä yritysten ja seurojen virkistystoimintaan.

HALLITUS

Heikkilä Jussi (pj.)
Ahlman Satu
Kankaanniemi Matti
Kariluoto Mira
Lyytikäinen Virpi
Marin Juha
Rajala Jukka
Sand Juhani
Tikka Timo

YRITYSYHTEISTYÖ

Iso Kirja toimii yhteistyössä monien kotimaisten yritysten kanssa. Massatapahtumien yleisömäärät, positiivinen viesti sekä tärkeän toiminnan edelleenkehittäminen ovat koko verkoston yhteinen intressi.

Ison Kirjan yritysyhteistyöverkostossa on kymmeniä yrityksiä eri aloilta. Opistolla järjestetään vuosittain yrittäjäseminaareja, joissa pääsee verkostoitumaan helposti samanmielisessä yhteisössä. Me kaikki hyödymme yhdessä toistemme osaamisesta ja yhteisistä päämääristä. Yritysyhteistyötä on tarkoitus kehittää entistä tiviimmäksi verkostoksi, josta jokainen saa arvokkaita kontakteja ja tietotaitoa.

 

NÄKYVYYS

Suurtapahtumissamme on runsaasti näkyvyysmahdollisuuksia. Verkkosivuillemme tapahtuu vuosittain yli 250 000 vierailua. Nämä ja monet muut näkyvyysmahdollisuudet ovat valjastettavissa täyteen hyötykäyttöön! Katso tästä viimeisin Juhannuksen yhteistyöyrityspaketti.

TUKEMINEN

Iso Kirja ry:n tulot muodostuvat tapahtuma-, juhla- ja matkailutulojen lisäksi suurelta osin lahjoitustoiminnasta. Yksi yhdistyksen tärkeimpiä toimintoja on koulutus- ja konferenssikeskuksen tilojen ylläpito, josta koituvat kulut asettavat suuria haasteita joka vuosi. Arvostamme jokaista yritystä, joka haluaa olla tukemassa Suomen helluntaiherätyksen koulutuskeskuksen olemassaoloa.

Lämmin kiitos tuestasi!

Marko Halttunen
yhdistyksen johtaja
marko.halttunen@isokirja.fi
040 722 1821