Lähetyslinja avasi Tanjalle ymmärryksen ikkunoita

Tanjalle avautui lähetyslinjalla uusi näkökulma eri kulttuurien kohtaamiseen.

Tanja on mukana maanantaisin ja torstaisin maahanmuuttajatyössä Keuruulla. Tämän kautta hänelle on avautunut uusi näkökulma ihmisen elämään ja eri kulttuurien kohtaamiseen.

”Lähetystyö ei ole pelkästään lähtemistä johonkin kauas vaan se voi olla myös toisten lähetystyöhön innostamista tai lähettämistä rukoillen sekä taloudellisesti tukien. Maahanmuuttajien kohtaaminen on osoittanut, että lähetystyö toteutuu tänä päivänä arjessamme”, Tanja kertoo. Häntä on kiinnostanut lähetystyö jo kauan.

Ollessaan 2012 Tellus-lähetyskonferenssissa Tanja kuuli kerrottavan Keuruulla tapahtuvasta lähetyskoulutuksesta. Siitä syntyi päätös tulla opiskelemaan IK-opistoon.

”Lähetyslinja on opiskelujeni kolmas vuosi. Elämänsuunnitelmani ovat näiden vuosien aikana menneet uusiksi. Ihmisten kautta olen oppinut itsestäni paljon ja on merkittävää olla lähellä ihmisiä, elää elämää ja arkea yhdessä toisten kanssa opistolla”, hän jatkaa.

Tanja on oppinut luottamaan Jumalaan enemmän ja usko onkin hänelle täyttä elämää, elämistä nyt hetkessä. Oppitunneilla opettajat ovat antaneet asiantuntijuuttaan ja osaamistaan. Heiltä saa myös tukea elämänpohdintoihin joita opiskelu tuo. ”En ole sama Tanja kuin aloittaessani opiskelut, vaan olen sisäisesti ehyempi kuin ennen.”

“Jumalan sydän sykkii kaikille maailman kansoille ja ehkäpä minäkin olen joku päivä lähtijänä jonnekin päin maailmaan kertomaan hyvästä Jumalasta hänelle, joka ei ole vielä tutustunut Häneen”, Tanja kertoo sydämensä haaveesta.