koulutusaskel.jpg

Australialaisen Alphacrucis Collegen tutkinnot ovat todella arvostettuja erityisesti ulkomailla, sillä kansainvälisesti ne katsotaan korkeakoulutasoisiksi tutkinnoiksi. AC-tutkinto voi avata sinulle monia ovia työelämässä ja jatkokouluttautumisessa erityisesti kansainvälisissä yhteyksissä. Tutkinto-opintojen aikana syvennyt Raamattuun, Jumalan tuntemiseen ja seurakunta- tai lähetystyön saloihin.

AINEET/SISÄLTÖ

Bachelor of Ministry tutkinnosta saat erittäin vahvat perustiedot teologiasta, Raamatun tulkinnasta ja kristillisestä maailmankatsomuksesta sekä vahvistat omaa hengellistä elämääsi ja uskosi perustaa. Voit muokata opintosisältöjä oman kutsumuksesi mukaan seurakuntatyöhön tai lähetystyöhön liittyen valitsemalla pääaineeksi pastoraalityötä tai kulttuurien välistä työtä.

OPPIMISYMPÄRISTÖ

Opiskelu tapahtuu monipuolisessa ympäristössä niin luokassa kuin sen ulkopuolellakin. Mukaan mahtuu tuhti paketti luokkaopiskelua, kirjallisuutta, tiimityötä sekä käytännön tekemistä. Oppimista syvennetään mm. ryhmätöillä, esseillä ja projekteilla. Opiskelijat pääsevät myös verkostoitumaan eri tapahtumissa monien kristillisten järjestöjen ja tahojen kanssa. Viikoittain järjestettävissä jumalanpalveluksissa ja seurakuntamatkoilla opiskelijat ottavat vastuuta mm. saarnoista, ylistyksen vetämisestä tai kokouksen organisoimisesta.

RAKENNE

Bachelor of Ministry:
1. vuosi: CORE 1.0 tai CORE EN. Voit halutessasi sisällyttää opintoihin myös FolLOW:n tai TEAM ACTIONIN.
2. vuosi: CORE 2.0
3. vuosi: CORE 2.0 tai CORE TELLUS
Valinnainen 3-6kk harjoittelujakso.

KESTO

AC: tutkinto eli Bachelor of Ministry (BMin) -opinnot kestävät 3 lukuvuotta. (180 op)

HYÖTY

Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on eväät ja työkalut toimia seurakunnan vaativammissakin tehtävissä nuoriso-, lapsi-, lähetys- tai seurakuntatyössä. Kehität monipuolisesti Raamatun tuntemustasi, johtajuustaitojasi sekä valmiuksiasi toimia hengellisessä työssä nyky-yhteiskunnassa. Koska AC:n tutkintotodistus on korkeakoulutasoinen, voit saada siitä vastaavuuksia myös muihin korkeakouluopintoihin ulkomailla.

Seurakuntatyön tutkinnon suorittaneet opiskelijamme ovat työllistyneet seurakuntatyöhön, seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön, lähetystyöhön, kehitysyhteistyöhön ja kristillisiin järjestöihin. Ammattinimikkeitä ovat usein esimerkiksi pastori, lähetystyöntekijä, seurakuntatyöntekijä ja nuorisopastori.

VALMISTUMINEN

CORE AC on kansainvälisesti verrattavissa alemman korkeakoulutason tutkintoon. Valmistuttuasi saat tutkintotodistuksen. Australiassa ja muualla ulkomailla tämä katsotaan yliopistotason tutkinnoksi. Katso tarkempia tietoja tutkintojen akkreditoinnista tästä.

Voit käydä samat opinnot myös suorittamatta AC-tutkintoa. Silloin saat IK-opistosta kansanopistotasoisen tutkintotodistuksen. Tutkintoon valmistuvat palkitaan valmistujaisjuhlassa, jota koko opisto viettää keväällä herkullisen ruuan ja hauskojen ohjelmanumeroiden merkeissä.

HINTA

Tähän koulutukseen voit hakea KELA:n opintotukea. Tarkemmat hintatiedot löydät haku ja hinnat -sivulta.