Avatar

NYT MYÖS HELSINGISSÄ

IK-opiston Helsingin kampus starttasi toimintansa syksyllä 2017 FolLOW-opetuslapseuskoululla ja kevät jatkui CORE EN -linjalla. Syksy 2018 alkoi CORE 1 -linja, jolle on mahdollista tulla mukaan myös keväällä 2019. Helsingin kampuksella päivittäinen lähiopiskelu tapahtuu pääasiassa kello 8:00 ja 12:45 välillä. Myös Helsingissä opiskelijat saavat Kelan opintotukea ja voivat hakea opiston stipendiä opintojen rahoittamiseen.

KURSSIT

Lähiopiskelun lisäksi Helsingin kampuksella järjestetään viikonloppukursseja. Katso lisää kursseista täältä.

CORE MONIMUOTO

Opistolta on tiedusteltu usein mahdollisuutta opiskella "oman arjen ehdoilla". Toisin sanoen päivätyössä käyvät ja muut tavallisen kiireistä arkea elävät ihmisetkin haluaisivat löytää aikaa opinnoille. Tähän tarpeeseen on luotu CORE MONIMUOTO. Se mahdollistaa opiston ensimmäisen vuoden aineiden opiskelun viikonloppupainotteisesti tai osallistumalla vain yhdelle kurssille tiettynä arkipäivänä viikossa. Lue lisää täältä.

MAJOITTUMINEN

Helsingin kampuksella ei ole isoa asuntolaa kuten Keuruulla, mutta opiskelijoiden käytössä on samassa rakennuksessa asunto. Tästä asunnosta voi tiedustella yöpaikkaa jota tarjotaan tilanteen salliessa. Majoittujan tulee olla samaa sukupuolta kuin asunnossa vakituisesti asuvat opiskelijat, jos joku heistä on paikalla (yleensä nainen). Asiaa voi tiedustella Helsingin kampuksen vastaavalta opettajalta lari.launonen(at)isokirja.fi. Huokeita hotellihuoneita Helsingin alueelta kannattaa selata hakupalveluista kuten Momondo.fi tai Booking.com.

YHTEYSTIEDOT

Helsingin kampuksen yhteystiedot löytyy täältä.