Avatar

TULE MUKAAN ILTARAAMATTUKOULUUN!


IK-opisto aloitti viime syksynä Helsingissä ja tammikuussa käyntiin pyörähti englanninkielinen koulutus CORE EN. Tänä keväänä järjestetään myös viikonloppukursseja sekä iltaraamattukoulu. Tervetuloa mukaan!

Iltaraamattukoulu

Iltaraamattukoulu koostuu kolmesta keskiviikkoillasta, joista jokainen keskittyy tietyn Raamatun kirjallisuuslajin tulkintaan. Opiskelija pääsee syvemmälle ihmetystä ja väittelyitä herättävien Raamatun tekstien maailmaan. Aiheina Saarnaaja ja viisauskirjallisuus, Evankeliumit sekä Apostolien teot.

Viikonloppukurssit

Tänä keväänä IK-opisto järjestää useita  kursseja Helsingissä. Kurssien sisällöiksi on valikoitunut erittäin mielenkiintoisia aiheita: saarnan valmistus, raamatun tulkinta, avioliittotyö ja kirjoittaminen. Tervetuloa mukaan syventymään raamatunopetuksiin IK-opiston opettajakonkareiden johdolla!

Koulutus

Ensimmäisenä koulutuksena Helsingissä syksyllä 2017 oli FolLOW -opetuslapseuskoulu. Tammikuussa Helsingissä starttasi CORE EN eli englanninkielinen koulutus. Ensi syksynä on jälleen mahdollisuus tulla mukaan FolLOW-opetuslapseuskouluun ja uutena Helsingissä alkavaan CORE 1.0!

Kuten Keuruullakin, myös IK Helsingin opintoihin saa Kelan opintotukea. Voit suorittaa koulutukset tutkintotavoitteisesti tai vapaatavoitteisesti. Vapaatavoitteinen opiskelija osallistuu kaikkeen ohjattuun opetukseen, mutta saa vapautuksen arvioitavista tenteistä ja esseistä.

 

 

"Jeesuksen seuraajan tulisi haluta oppia rakastamaan Jumalaa ja lähimmäistään koko sydämestä ja kaikella ymmärryksellä. Opetuslapsen tuntomerkkejä ovat esimerkiksi viisaat elämäntavat, avarakatseinen ajattelu, moraalinen selkäranka sekä rakkaudelliset ihmissuhteet." - FolLOW Helsingin opettaja Lari Launonen .

 

 

SEURAKUNTIEN PARHAAKSI

Toimintaa laajennetaan vastaamaan seurakuntien ja seurakuntalaisten tarpeita. Helsingin IK-opistoa kehitetään yhdessä pääkaupunkiseudun seurakuntien kanssa ja opettamaan kutsutaan myös joitakin pastoreita.

SIJAINTI

FolLOW-opetuslapseuskoulu ja englanninkielinen CORE EN järjestetään Fidan tiloissa Pulttitiellä Roihupellossa, mutta koulutuksia ja viikonloppukursseja tullaan järjestämään myös muualla Helsingin alueella. Katso kurssikohtaiset tiedot kurssien sivuilta.

Käyntiosoite:

Pulttitie 13, 2. kerros
IK-opistolle Helsingissä pääsee kätevästi sekä metrolla että bussilla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä. Busseilla 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta https://www.reittiopas.fi/

Omalla autolla saavuttaessa ilmainen parkkipaikka löytyy osoitteessa: Tulppatie 5.

OTA YHTEYTTÄ

Merja Toukola
koulutussihteeri(a)isokirja.fi
040 750 0876

Koulutukset:

Lari Launonen
lari.launonen(a)isokirja.fi
050 438 3803

Viikonloppukurssit:

Katri Latokangas
katri.latokangas(a)isokirja.fi
040 418 7601