AVOIMET TYÖPAIKAT

 

MATKAILUSIHTEERI (IK-PALVELUT)

 

IK Hotel & Camping on kasvava majoitusalan toimija Keski-Suomessa Keuruulla. Kesäisin auki oleva leirintäalueemme palvelee niin yksittäisiä matkailijoita kuin suurtapahtumiakin, minkä lisäksi mökkialueemme ja hotellimme ovat auki ympäri vuoden. Alueemme antaa mahdollisuuksia liikkumiseen, urheiluun ja monipuoliseen harrastamiseen – uusia kehittämishankkeitakin saa ideoida!

Vastaat majoitus-, leirintä-, juhla- ja kokouspalveluista. Toimit asiakaspalvelutehtävissä, minkä lisäksi johdat kesäisin leirintäalueen vastaanotossa työskentelevää tiimiä. Pidät huolta asiakasryhmistämme ympäri vuoden ja räätälöit heille erilaisia kokous- ja juhlapalveluita.

Eduksi katsomme:
- Majoitus- ja matkailualan kokemuksen
- Kykyä oppia nopeasti laskutukseen ja muihin sihteerin työhön liittyviä tehtäviä
- Näkemystä kehittää kasvavaa hotellibisnestä sekä leirintäaluetta
- IK-palveluiden aiempi tuntemus

Odotamme sinulta:
- Hyvä englanninkielen taito
- Malttia ja joustavuutta kiireisinäkin aikoina
- Olet huolellinen työssäsi ja osaat toimia tiiminjohtajana
- Motivaatiota asiakaspalveluun ja ratkaisukeskeisyyttä

- Kykyä tarkastella myymiesi palveluiden tuottavuutta

Työsuhde:
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään jo huhtikuun aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun 2018 loppuun saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Työ on vuoro- ja viikonlopputyötä etenkin kesäaikaan, talvisin enemmän toimistotyötä asiakasvirtojen mukaisesti. Kiireisinä aikoina pystyt joustamaan työajoissa tai tarvittaessa päivystämään kotoasi käsin.

Lisätiedot, hakemukset:
Kysy lisää ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 8.4. mennessä osoitteeseen marko.halttunen(a)isokirja.fi (040 722 1821). Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.


SIVIILIPALVELUSPAIKKA HAKUSESSA?

Iso Kirja on siviilipalveluskeskuksen hyväksymä virallinen siviilipalveluksen suorituspaikka. Isossa Kirjassa on monia mahdollisuuksia suorittaa siviilipalvelusta. Haemme uusia henkilöitä siviilipalvelukseen jatkuvasti.

Aikaisemmin siviilipalvelusta on suoritettu meillä mm. seuraavissa työpisteissä:
-kirjasto
-siivous
-kiinteistö
-nuorisotoiminnot
-keittiö
-toimisto

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro omat mielenkiinnonkohteesi ja vahvuutesi!

Timo Rauhalammi
timo.rauhalammi(a)isokirja.fi
040 750 1745