3.-11.6.2019

>>JEESUKSEN JALANJÄLJISSÄ!

Fifteen Israel on kesän kohokohta! Leirillä saat uusia kavereita, opit lisää Raamatusta ja syvennyt Jumalan tuntemisessa. Fifteen Israelilla saat Fifteen-kokemukseesi vielä vähän extraa!

SISÄLTÖ

Fifteen Israel on kaikille vuonna 2019 15-vuotta täyttäville, mutta myös sitä vanhemmille nuorille, jotka ovat käyneet oman Fifteenin jo aiemmin. Voit siis osallistua jatko-fifteenläisenä tai suorittaa ensikertalaisena Fifteenisi Israelissa. Otamme mukaan leirille myös isosiksi haluavia nuoria.

Fifteen-leirit ovat helluntailiikkeen vaihtoehto rippileirille ja Prometheus-leirille. Tavallisen Fifteen-leirin tapaan Fifteen Israelilla opiskellaan Raamatun totuuksia ja vietetään aikaa yhdessä. Fifteen Israelilla kaikki tämä tapahtuu kuitenkin historiallisissa maisemissa, jossa päästään kulkemaan Jeesuksen jalanjäljissä. Raamatun opetukset konkretisoituvat ja saavat uuden ulottuvuuden esimerkiksi Via Dolorosalla, puutarhahaudalla ja Kapernaumissa.

INFOT

Matkavakuutus: Matkavakuutus on välttämätön sairaus- ja vahinkotapausten varalta.
Rokotteet: Huomioithan Israeliin matkustaville suositeltavat rokotteet. Voit tutustua suosituksiin täältä. (www.rokote.fi)
Passi: Passin tulee olla voimassa 6 kk matkalta paluun jälkeen.
Majoitus: Neljän hengen huoneissa. (Kahden hengen huone on mahdollinen lisämaksusta 140€/hlö)
Lennot: FINNAIRin suora lento Tel Aviviin. (Lento kuuluu matkan hintaan.)
3. kesäkuu lento Israeliin
11. kesäkuu lento Suomeen

LEIRIHENKILÖKUNTA

Mukana olevat oppaat ovat erikoistuneet Raamatun ja Israelin historiaan, kulttuuriin, politiikkaan ja arkeologiaan. Fifteen Israelilla mukana on myös kokeneita fifteen-isosia ja opettajia.

Fifteen Israelin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Kinneret Tours.

OHJELMA

Raamatun paikkojen lisäksi mm. kameliratsastusta, vesipatikka ja yö beduiiniteltassa.

HINTA

Leirin hinta on 1499€ (sis. Israel-paketti +lento).
Israel-pakettiin kuuluvat bussikuljetukset, majoitus puolihoidolla, retket ja opastukset.
(Myös 2 hengen huone mahdollinen lisämaksusta 140€/hlö.) Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Leirin hinta sisältää ennakkomaksun (499€/hlö, veloitetaan kahdessa erässä). Ennakkomaksulla varmistat paikkasi leirillä. Ennakkomaksusta laskutetaan 199€ ilmoittautumisen yhteydessä ja loput 300€ 31.12.2018 mennessä. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

Leirimaksun loppuosa (1499€-499€ = 1000€ +mahd. jälki-ilmoittautumismaksu) veloitetaan huhtikuussa 2019. Leirimaksun tulee olla suoritettuna toukokuun 2019 loppuun mennessä. Jos osallistuminen peruutetaan 35-15 vrk ennen matkan alkua, peritään kuluina 890€. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta sekä 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin veloitamme täyden leirimaksun. 

 Fifteen Israelin sponsoriyhteistyössä ICEJ.

Fifteen Israelin sponsoriyhteistyössä ICEJ.

LISÄTIEDUSTELUT

Kinneret Tours: Susanna Kangas 06 8375 100
susanna.kangas(a)kinnerettours.fi

IK-opisto: Tero Järventausta
040 750 0694
tero.jarventausta(a)isokirja.fi
tai nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
 

ILMOITTAUTUMINEN