Fifteen 1: 4.-13.6.2019
Fifteen 2: 3.-12.7.2019
Fifteen Israel: 3.-11.6.2019

>>TÄÄ  ON PARASTA!

Fifteenleiri on jokaisen 15-vuotiaan kesän kohokohta! Leirillä saa uusia kavereita, oppii lisää Raamatusta ja syventyy Jumalan tuntemisessa. Ainoa huono puoli leirissä on, kun se loppuu. Onneksi on kuitenkin Epilogit eli syksyllä järjestettävät jatkoleirit kesän Fifteeneille!

SISÄLTÖ

Fifteen-leirit ovat helluntailiikkeen vaihtoehto rippileirille ja Prometheus-leirille. Leirillä opiskellaan Raamatun totuuksia, pelataan, uidaan ja vietetään aikaa yhdessä. Fifteen-leirien tarkoituksena on informoida 15-vuotiasta kansanosaa kristinuskon peruspilareista, sekä johdattaa heitä itsenäiseen kristillisyyteen. Leiri koostuu tuhdista opetuspaketista, jossa käsitellään elämää, Jumalaa ja Raamattua nuorekkaalla otteella; erilaisista vapaa-ajan viettomuodoista, yhdessäolosta ja runsaasta määrästä hyvää ruokaa.

INFOT

Leiri on tarkoitettu kaikille vuonna 2019 15-vuotta täyttäville. Fifteen-leirit ovat olleet jo useiden vuosien ajan todella suosittuja ja leiriläisten määrä yltääkin joka vuosi 100 henkeen saakka / leiri. Majoitus on yleensä kahden-kolmen hengen huoneissa. Leirien johtajina toimivat Fifteenleirien konkarit "arkkipiispat" ja ohjaajina innokas joukko koulutettuja "piispoja". Koska leireille tulee väkeä ympäri Suomen, on Fifteenleirit koettu parhaana tutustumis- ja ystävystymispaikkana! Käteen leiristä jää taatusti paljon muutakin kuin vain kassillinen pyykkiä ja väsyneet silmät.

HINTA

Leirin hinta on 249€.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu on 19€. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 750 1061

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Fifteen 1 ja Fifteen 2- leireille aukeaa tällä sivulla 31.1.2019 klo 08:00.