Fifteen 1: 2.-11.6.2020
Fifteen 2: 22.-31.7.2020
Fifteen Israel: 8.-16.6.2020 (Fifteen Israelin omat sivut)

>>TÄÄ  ON PARASTA!

Fifteenleiri on jokaisen 15-vuotiaan kesän kohokohta! Leirillä saa uusia kavereita, oppii lisää Raamatusta ja syventyy Jumalan tuntemisessa. Ainoa huono puoli leirissä on, kun se loppuu. Onneksi on kuitenkin Epilogit eli syksyllä järjestettävät jatkoleirit kesän Fifteeneille!

SISÄLTÖ

Fifteen-leirit ovat helluntailiikkeen vaihtoehto rippileirille ja Prometheus-leirille. Leirillä opiskellaan Raamatun totuuksia, pelataan, uidaan ja vietetään aikaa yhdessä. Fifteen-leirien tarkoituksena on informoida 15-vuotiasta kansanosaa kristinuskon peruspilareista, sekä johdattaa heitä itsenäiseen kristillisyyteen. Leiri koostuu tuhdista opetuspaketista, jossa käsitellään elämää, Jumalaa ja Raamattua nuorekkaalla otteella; erilaisista vapaa-ajan viettomuodoista, yhdessäolosta ja runsaasta määrästä hyvää ruokaa. Fifteenleiri ei kuitenkaan korvaa evankelis luterilaisen kirkon rippileiriä, eikä se mahdollista konfirmaatiota.

Leirillä on mahdollisuus käydä upotuskasteella leirin viimeisenä päivänä leiriläisen niin halutessa. Fifteen-leiri päättyy päätösjuhlaan, jossa leiriläinen saa todistuksen leiristä. Kasteesta ja päätösjuhlasta lähetetään lisätietoja ilmoittautuneille.

INFOT

Leiri on tarkoitettu kaikille vuonna 2019 15-vuotta täyttäville. Fifteen-leirit ovat olleet jo useiden vuosien ajan todella suosittuja. Majoitus on yleensä kahden-neljän hengen huoneissa. Leirien johtajina toimivat Fifteenleirien konkarit ja ohjaajina innokas joukko koulutettuja ohjaajia. Koska leireille tulee väkeä ympäri Suomen, on Fifteenleirit koettu parhaana tutustumis- ja ystävystymispaikkana! Käteen leiristä jää taatusti paljon muutakin kuin vain kassillinen pyykkiä ja väsyneet silmät.

HINTA

Leirin hinta on 249€.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää leirille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa myös osamaksun mahdollisuutta.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 750 1061

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Fifteenleireille (1&2) aukeaa perjantaina 31.1.2020.