symposiumi.jpg

22. - 24.3.2019 KEURUULLA
 

SISÄLTÖ

Tule todistamaan kuinka helluntaiteologinen tutkimus Suomessa aloittaa nousukiidon!

Symposiumin teemana on ”Helluntailainen Raamattu: näkökulmia tulkinnasta”. Ohjelma koostuu 6 –8 esitelmästä ja niitä seuraavasta johdetusta keskustelusta. Esitykset tulevat alansa huippuosaajilta ja ovat tutkimusartikkeleita, jotka luetaan toisille asiantuntijoille. Asiantuntijoiden lisäksi symposiumiin osallistujilta ei vaadita esiteltäviin aiheisiin perehtyneisyyttä eikä alan huippuosaamista.

Esitelmät ja niistä käytävä keskustelu on viitekehykseltään ja eetokseltaan akateemista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että painotus on tunnustuksellisuuden sijasta enemmän kuvaileva, analysoiva ja toteava. Koska lähtökohtana on poikkitieteellinen tulokulma, pyritään erityisalaspesifit ilmaukset esittämään selventäen. Toisaalta tieteellinen yleiskieli on sallittua ja suotavaa.

 Esitelmät toimitetaan sähköisesti, artikkelimuodossa (joko valmiina tai prototekstinä) Symposiumin osallistujille kaksi viikkoa ennen varsinaista tapahtumaa.

Symposiumi sopii sisällöltää erinomaisesti pastoreille, teologeille, seurakuntien työntekijöille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

OPETTAJA

Opettajat ja tarkemmat aiheet julkaistaan myöhemmin.

OHJELMA

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

HINTA

Osallistumismaksu 35€/hlö
ateriapaketti 43€/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut)
ja majoitus 43€/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884