käsikädessä banneri.jpg

LEIRIT OVAT TÄYNNÄ! Mutta voit kysyä varapaikkoja.

Käsi kädessä- rauhallinen 27.6-1.7.2019

Käsi kädessä- aktiivinen 2.-6.7.2019

>>KESÄN KOHOKOHTA!

SISÄLTÖ

Reality- leirit tunnetaan nykyään Käsi Kädessä -leireinä. Konsepti on sama, nimi vain vaihtui.

Leireillä saa kristillistä opetusta selkokielellä. Leireillä uidaan ja saunotaan, pelataan ja liikutaan monipuolisesti sekä syödään Iso Kirjan herkullista ruokaa. Ohjelmassa on myös näytelmiä, laulamista, soittamista, seikkailurata ja viimeisenä ilta makkaranpaisto. Leirillä tapaa myös uusia ja jo tuttuja ystäviä.

Käsi kädessä Aktiivinen on tarkoitettu aktiivisesti liikkuville kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Tänä vuonna leiriohjelmassa tarjotaan mahdollisuus myös talutusratsastukseen.

Käsi kädessä Rauhallinen on tarkoitettu rauhallisesta toiminnasta pitäville kehitysvammaisille. Leiriohjelma on väljempi ja siirtymätilanteita on vähemmän. Myös ryhmäkoko on pienempi, joten leiri soveltuu paremmin myös vaikeammin vammaisille henkilöille.

Kesällä 2019 järjestetään myös kehitysvammaisille nuorille suunnattu Fifteenleiri. Siitä tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

INFOT

Käsi Kädessä -Aktiivinen:
Leirille otetaan 15 leiriläistä. Leirin johtaja on Marjukka Anttila Raamatun opettaja on Anniina Heinälä

Käsi Kädessä -Rauhallinen:
Leirille otetaan 10 leiriläistä. Leirin johtaja on Pirjo Kuusisto Raamatun opettaja on Marjukka Anttila

Ilmoittautuneiden huoltajalle lähetetään sähköpostitse leiriläisen henkilötietolomake sekä lääkelomake, joka tulee toimittaa leirin johtajalle. Toimitusohjeet tulevat lomakkeiden mukana.

AVUSTAJA-ASIAA

Kiinnostaako sinua tulla Iso Kirjan kehitysvammaisten leireille avustajaksi? Osalle leiriläisistä tulee avustajaksi tuttu omainen, mutta aina tarvitaan myös uusia ihmisiä. Erityisesti miehistä on pulaa, mutta myös naisia tarvitaan. Avustajana saat ilmaisen ruuan ja majoituksen, sekä ikimuistoisia elämyksiä kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten parissa. Jos innostuit, ole yhteydessä Marjukkaan: marjukka.anttila@kauhajoki.fi

HINTA

Leirin hinta on 255 €.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää leirille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Leirit ovat täynnä. Voit tiedustella peruutuspaikkoja nuorisosihteeriltä.

LISÄTIEDUSTELUT

040 7501061 nuorisosihteeri@isokirja.fi