Kä

7.-12.7.2019

>>FIFTEENLEIRIÄ VASTAAVA KEHITYSVAMMAISTEN NUORTEN OMA LEIRI!

 

SISÄLTÖ

Leiri on suunnattu erityisesti Fifteen-ikäisille ja sitä vanhemmille kehitysvammaisille nuorille. Leiri sisältää yhdeksän oppituntia uskon perusteista selkokielellä. Aiheina ovat mm. Isä meidän -rukous, Jumala, Jeesus, Pyhä Henki, pelastus, kaste, ehtoollinen ja seurakunnassa palveleminen. Opetusta havainnollistetaan kuvien, näytelmien, laulujen ja askartelujen avulla. Leiriläinen saa muistoksi leiristä Uskon perusteet -leirikirjan sekä leirivideon. Leiri päättyy yhteiseen päätösjuhlaan samaan aikaan järjestettävän Fifteen 2 -leirin kanssa.

Leirin johtajana toimii Pirkko Suhonen Leirin opettajana toimii Marjukka Anttila

AVUSTAJA-ASIAA

Jos leiriläinen tulee ensimmäistä kertaa leireillemme, suosittelemme, että mukana olisi tuttu täysi-ikäinen avustaja. Avustaja saa leireillä ilmaisen ruuan ja majoituksen. 

HINTA

Leirin hinta on 275 €.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää leirille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuneiden huoltajalle lähetetään sähköpostitse leiriläisen henkilötietolomake sekä lääkelomake, joka tulee toimittaa leirin johtajalle. Toimitusohjeet tulevat lomakkeiden mukana.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

LISÄTIEDUSTELUT

040 7500161 nuorisosihteeri@isokirja.fi