Tulossa keväällä 2020!

>>TULE OHJAAJAKSI KESÄN FIFTEENILLE!

SISÄLTÖ

Koulutuksen tavoitteena on lisätä valmiuksia ryhmänohjaajana toimimiseen. Opit kurssilla itsetuntemusta, ryhmätyötaitoja, leiriläisen kohtaamista sekä muita ohjaamistehtävissä tarvittavia taitoja.

Koulutusviikonloppu on pakollinen kaikille Ison Kirjan Fifteen-leireille ohjaajiksi tuleville. Lopulliset ohjaajavalinnat IK-opiston Fifteen-leireille tehdään koulutuksen jälkeen.

Jos haluat Fifteen-leirille piispaksi jo kesällä 2020: Olethan Vuonna 2003 tai aiemmin syntynyt, Fifteen-leirisi vuonna 2018 tai aikaisemmin käynyt ja seurakunnan toiminnassa mukana oleva nuori.

Fifteen-leirille ensimmäistä kertaa piispaksi haluavan tulee toimittaa seurakunnan suosituslomake ohjaajaksi IK-opistolle viimeistään leirinohjaajankoulutukseen saapuessa. Katso toimitusohjeet alempaa.

INFOT

Pyydä suositus seurakunnastasi (nuorisopastori, pastori, vanhimmiston puheenjohtaja tms.).
Tästä voit ladata valmiin lomakkeen suositusta varten.
Lähetä tai pyydä suosittelijaa lähettämään suosituksesi osoitteeseen
Iso Kirja Nuorisotoiminnot
PL 13
42701 KEURUU

tai sähköpostilla nuorisosihteeri(at)isokirja.fi.
Laita kuoreen tai sähköpostin otsikkoon merkintä ”Suositus leiriohjaajaksi”. Suositus on pakollinen.

HINTA

Koulutus on maksuton heille, jotka aikovat ohjaajiksi IK:n leireille.

Infomateriaali ja ohjelma lähetetään lähempänä koulutusta osallistujan ja huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme koulutuksen täyden hinnan 97€.

MUUT LEIRIT

Koulutuksessa saat eväitä kokonaisvaltaisesti leirien ohjaamiseen. Jos haluaisit ohjaajaksi muille IK:n leireille (esim. lastenleiri tai ratsastusleiri) tai oman seurakuntasi leireille, niin tämä koulutus on myös sinulle!

Muille IK:n leireille et tarvitse suositusta, mutta ota yhteyttä nuorisosihteeriin, jonka tiedot löytyvät alempaa.

Mikäli haluat kouluttautua ohjaajaksi muille kuin IK:n leireille, maksu on 97€ Huom! Koulutuksen hinta sisältää varausmaksun (19e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme koulutuksen täyden hinnan 97€.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 750 1061