Tulossa 1 ratsastusleiri vuonna 2019. Päivämäärät päivitetään myöhemmin.

>>SAAPPAAT JALKAAN JA TALLILLE!

SISÄLTÖ

Leiri on suunnattu 9 - 15 v. tytöille ja pojille. Päiväohjelma sisältää pääasiassa ratsastusta, mutta myös raamattuopetusta ja muuta leiritouhua. Voit tulla mukaan vaikka et olisi aiemmin ratsastanutkaan, koska leiriläiset jaetaan kolmeen tasoryhmään leirin alussa. Leiri järjestetään yhteistyössä Ponilaakson kanssa. Voit tutustua jo etukäteen Ponilaaksoon tästä.

INFOT

Leirille mahtuu 21 leiriläistä. Nuorimpien kohdalla kannattaa kuitenkin huomioida, että viiden päivän ratsastusleiri voi olla liian rankka, ellei leiriläisellä ole jo pidempää säännöllistä ratsastuskokemusta. Pieniä poikkeuksia voidaan tarvittaessa tehdä iän suhteen leirille, eli ole rohkeasti yhteydessä, jos toivot kohdallesi joustoa tässä asiassa.

HINTA

Leirin hinta on 399 €.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19 €/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 750 1061

ILMOITTAUTUMINEN

Ei vielä avoinna.