koulutusaskel.jpg

Team Action on loistava näköalapaikka vieraisiin kulttuureihin. Oman elämän, Jumalan ja Raamatun puntarointi ja suunnan etsiminen on sallittua!

AINEET/SISÄLTÖ

TEAM ACTIOINISSA perehdyt uskon peruskysymyksiin ja voit harjoitella monipuolisesti kansainvälisessä ympäristössä. Se on jännittävä paketti seikkailua ja oppimista. TEAM ACTION linjalla käyt CORE 1.0 syksyn opinnot IK-opistossa ja kevään aktion ulkomailla.

OPPIMISYMPÄRISTÖ

Opiskelu tapahtuu monipuolisessa ympäristössä. Mukaan mahtuu tuhti paketti luokkaopiskelua, tiimityötä sekä käytännön tekemistä. Keväällä toteutettava ulkomaan harjoittelujakso antaa mahdollisuuden päästä kokeilemaan lähetystyötä käytännössä ja pitää sisällään mitä erilaisimpia tehtäviä kohdemaan paikallisseurakuntia ja lähettejä tukien.

RAKENNE

TEAM ACTION koostuu neljästä osasta:
1. CORE 1.0 tai CORE EN syksyllä
2. LIVE LÄHETYS kaksiviikkoinen perehdytysjakso ulkomaan harjoitteluun
3. MISSIO: Puolivuotinen ulkomaan harjoittelujakso 3-8 hengen ryhmissä
4. DEBRIEF: 3 päivän mittainen loppujakso, jossa käydään läpi omaa kasvua, Jumalan tekoja ja kokemuksia kuluneen vuoden ajalta.

KESTO

TEAM ACTION kestää yhden lukuvuoden eli syys- ja kevätlukukaudet.

HYÖTY

TEAM ACTION avartaa käsitystäsi lähetystyöstä ja kulttuureista. Se antaa lisäeväitä palvelustehtävääsi kotiseurakunnassasi sekä henkilökohtaiseen uskonelämääsi. Raamatuntuntemuksesi syvenee ja kristillisen hengellisyyden ja kutsumuksen merkitys vahvistuu. Kartutat osaamistasi kommunikoida monikulttuurisissa ympäristöissä.

JATKOMAHDOLLISUUDET

Mikäli haluat suorittaa tutkinnon, voit jatkaa opiskelua muilla linjoilla. TEAM ACTIONIN syyslukukauden voi sisällyttää myös AC-tutkintoon. Mikäli haluat suorittaa AC-tutkinnon, on sinun valittava se jo opintojen alkuvaiheessa.

VALMISTUMINEN

Kaikki TEAM ACTIONIN käyneet saavat todistuksen IK-opistosta.

HINTA

Tähän koulutukseen voit hakea KELA:n opintotukea myös ulkomaanjaksolle. Tarkemmat hintatiedot löydät haku ja hinnat -sivulta.