core monimuoto.jpg

>>OPISKELE OMAN ARJEN EHDOILLA!

CORE MONIMUOTO on uusi tapa opiskella IK-opistossa oman arjen ehdoilla. Opiskelumuoto on räätälöity työssäkäyville, kotiäideille ja -isille, CORE TELLUS -linjalle aikoville sekä muille, joilta päätoiminen opiskelu ei syystä tai toisesta onnistu. 

CORE MONIMUOTO -opinnoissa voit suorittaa IK-opiston ensimmäisen lukuvuoden (CORE 1) kursseja osallistumalla viikonloppuopetukseen. Vaihtoehtoisesti voit tulla istumaan lähiopiskelijoiden kanssa vain tietyn kurssin luennoille yhtenä arkipäivänä viikoittain syksyn tai kevään ajaksi. Voit suorittaa kursseja siinä tahdissa ja järjestyksessä kuin itse haluat (HUOM. katso alta THE201 Kristillinen etiikka -kurssia koskeva poikkeus).

CORE MONIMUOTO sopii lisäkoulutusta etsiville seurakuntatyön tekijöille, solunjohtajille ja kenelle tahansa, joka haluaa haastaa omia käsityksiään ja syventää omaa raamatuntuntemustaan ja kristillistä maailmankuvaansa. Se myös tarjoaa mahdollisuuden kokeilla opiskelemista ennen lähiopiskelijaksi ilmoittautumista. Voit tehdä opintoja osana IK-opiston tutkintoa tai Alphacrucis-yliopiston tutkintoa.

CORE MONIMUOTO -opinnot alkoivat syksyllä 2018 Helsingin IK-opistossa (toistaiseksi ei tarjolla Keuruulla). Voit kuitenkin hypätä mukaan viikonloppuopintoihin missä vaiheessa tahansa.


VIIKONLOPPUKURSSIT

CORE MONIMUOTO –opinnoissa tarjotaan viikonloppuopetuksena samoja kursseja kuin IK-opiston lähiopetuksen ensimmäisenä vuotena opiskellaan CORE 1 -linjalla. Voit siis suorittaa monimuotona samat opinnot muutaman vuoden aikana. Yksi kurssi kestää kolme viikonloppua (perjantai-ilta ja lauantaipäivä). Jokaisena syys- ja kevätlukukautena opetetaan 1-2 kurssia. Jokaiselle kurssille ilmoittaudutaan erikseen ja ne laskutetaan erikseen. Tietylle kurssille voi osallistua, vaikkei aikoisi suorittaa muita kursseja. Viikonloppukurssien vaihtoehtona on tulla istumaan lähiopiskelijoiden kanssa vain tietyn kurssin tai kurssien luennoille yhtenä arkipäivänä viikoittain syksyn tai kevään ajaksi.

SYKSY 2019

BIB102 Johdanto Vanhaan Testamenttiin

Uusi testamentti perustuu Israelin Kirjoituksiin eikä kristinuskoa voi irroittaa sen juutalaisista juurista. Kurssi antaa selkeän kokonaiskuvan Vanhan testamentin teologiasta ja muinaisen Israelin historiasta.

Opetusviikonloput 4-5.10, 18-19.10, 1-2.11. Katso kurssin aikataulu tästä.

Sanna+Urvas.jpg

Sanna Urvas

Johdanto Vanhaan testamenttiin -kurssin Opettajana toimii teologian maisteri Sanna Urvas. Hänon suurperheen äiti, freelance/free tyle teologi-taiteilija-opettaja, joka osallistuu teologian vääntämiseen väitöskirjatyön parissa Helsingin yliopistolla. Hän on toiminut tuntiopettajana IK-opistolla Helsingissä syksystä 2018 ja kiertelee maailmalla erinäköisissä lähetystyöhön liittyvissä projekteissa. Urvas tunnetaan taitavana ja intohimoisena pedagogina.


MENNEET KURSSIT:

SYKSY 2018:  THE101 Kristillinen maailmankuva 

KEVÄT 2019: BIB103 Johdanto Uuteen testamenttiin


TULEVAT KURSSIT:

CORE MONIMUOTO -opintoihin kuuluu kahdeksan kurssia. Niitä tarjotaan mahdollisuuksista riippuen niin, että kaikkien kurssien suorittamiseen tähtääville tarjotaan aina uusi kurssi.

 • THE101 Kristillinen maailmankuva

 • BIB102 Johdanto Vanhaan Testamenttiin

 • MIN101 Johdanto pastoraalityöhön

 • RES101 Johdanto tieteelliseen kirjoittamiseen ja tutkimukseen

 • BIB103 Johdanto Uuteen Testamenttiin

 • MIN102 Kristillinen hengellisyys

 • HIS101 Kristinuskon historia

 • THE201 Kristillinen etiikka (osallistuminen edellyttää, että kurssi THE101 Kristillinen maailmankuva on suoritettu)

  Lisätietoja kursseista täältä.

HINTA

Yhden kurssin hinta on 330 €. Hintaan sisältyy:

 • Opetus (35h) ja opetusmateriaalit

 • kahvitarjoilut

 • Moodle-tunnukset ja pääsy kurssin Moodle-ympäristöön

 • palaute ja ohjaus tehtävissä

 • IK-opiston opinto-ohjaus

Jos kurssin sisällyttää Alphacrucis-yliopiston validoimaan Bachelor of Ministry –tutkintoon, lisätään kurssiin Alphacrucis-yliopiston lisämaksu 80€.

PAIKKA

CORE MONIMUOTO järjestetään Helsingissä.

Helsingin IK-opisto käyntiosoite on Pulttitie 13 (kolmas kerros). Opistolle pääsee kätevästi metrolla, bussilla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Viikonloppuisin Pulttitiellä on hyvin ilmaista parkkitilaa. Lisäksi iso ilmainen 24h parkkialue löytyy osoitteesta Tulppatie 5.

LISÄTIEDOT

Lari Launonen, Helsingin kampuksen vastaava opettaja
lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803