core monimuoto.jpg

>>OPISKELE OMAN ARJEN EHDOILLA!

CORE MONIMUOTO on uusi tapa opiskella IK-opistossa oman arjen ehdoilla. Opiskelumuoto on räätälöity työssäkäyville, kotiäideille ja -isille, CORE TELLUS -linjalle aikoville sekä muille, joilta päätoiminen opiskelu ei syystä tai toisesta onnistu. 

CORE MONIMUOTO -opinnoissa voit suorittaa omaan tahtiisi IK-opiston ensimmäisen lukuvuoden (CORE 1) kursseja osallistumalla viikonloppuopetukseen. Vaihtoehtoisesti voit tulla istumaan lähiopiskelijoiden kanssa vain tietyn kurssin luennoille yhtenä arkipäivänä viikoittain.

CORE MONIMUOTO sopii lisäkoulutusta etsiville seurakuntatyön tekijöille, solunjohtajille ja kenelle tahansa, joka haluaa syventää omaa raamatuntuntemustaan ja kristillistä maailmankuvaansa. Se myös tarjoaa mahdollisuuden kokeilla opiskelemista ennen lähiopiskelijaksi ilmoittautumista.

CORE MONIMUOTO -opinnot alkavat syksyllä 2018 Helsingin IK-opistossa.

VIIKONLOPPUKURSSIT

CORE MONIMUOTO –opinnoissa tarjotaan IK-opiston lähiopetuksen ensimmäisen vuoden kursseja pääasiassa viikonloppuopetuksena. Yksi kurssi kestää kolme viikonloppua (perjantai-ilta ja lauantai-päivä). Jokaisena syys- ja kevätlukukautena opetetaan 1-2 kurssia. Voit siis suorittaa 2-4 vuoden aikana samat kurssisisällöt, joita IK-opiston lähiopiskelijat suorittavat ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana CORE 1 -linjalla.

SYKSY 2018:  
THE101 Kristillinen maailmankuva 

"Maailmankuva on kuin silmälasit – ne korjaavat tai vääristävät kaiken ympärillämme."   

Ensimmäinen monimuotona opetetaan kurssi THE101 Kristillinen maailmankuva. Kurssi tarjoaa laajan näköalan kristilliseen teologiaan ja ajatteluun. Tutustuminen kristillisen opin perusteisiin antaa uskolle vahvemmat juuret ja kyvyn tarkastella nykyajan ilmiöitä kristinuskon syvärakenteiden valossa. Tämän kurssin suorittaminen edellytetään jos haluat myöhemmin osallistua kurssille THE201 Kristillinen etiikka. 

Kurssi koostuu kolmesta viikonlopusta (perjantai-lauantai):

26.10.–27.10. 
9.11.–10.11. 
23.11.–24.11.  

Lue lisää kurssista tästä.

KEVÄT 2019:
MIN102 Kristillinen hengellisyys

Kristillisen hengellisyyden kurssi pureutuu teorian ja käytännön harjoitteiden kautta oman hengellisen elämän hoitoon ja kehittämiseen. Keskeisenä teemana ovat ns. hengelliset harjoitukset (eng. spiritual disciplines). Nämä hengellisen elämän aarteet ovat osittain unohtuneet vapaakristillisestä hengellisyydestä. Opettajana toimii Maikki Kuittinen.
Lisätietoa ja päivämäärät kurssista tulossa pian.

TULEVAT KURSSIT:

IK-opiston ensimmäisen vuoden opintoihin kuuluu kahdeksan kurssia. Niitä opetetaan monimuotona mahdollisuuksien mukaan.

 • THE101 Kristillinen maailmankuva

 • BIB102 Johdanto Vanhaan Testamenttiin

 • MIN101 Johdanto pastoraalityöhön

 • RES101 Johdanto tieteelliseen kirjoittamiseen ja tutkimukseen

 • BIB103 Johdanto Uuteen Testamenttiin

 • MIN102 Kristillinen hengellisyys

 • HIS101 Kristinuskon historia

 • THE201 Kristillinen etiikka (osallistuminen edellyttää, että kurssi THE101 Kristillinen maailmankuva on suoritettu)

HINTA

Yhden kurssin hinta on 330 €.
Hintaan sisältyy:

 • Opetus (35h) ja opetusmateriaalit

 • kahvitarjoilut

 • Moodle-tunnukset ja pääsy kurssin Moodle-ympäristöön

 • palaute ja ohjaus tehtävissä

 • IK-opiston opinto-ohjaus

Kurssin voi sisällyttää Alphacrucis-yliopiston validoimaan Bachelor of Ministry –tutkintoon. Tutkintoon tähtääville jokaisesta kurssista tulee Alphacrucis-yliopiston lisämaksu 80€.

PAIKKA

CORE MONIMUOTO järjestetään Helsingissä!

Helsingin IK-opisto käyntiosoite on Pulttitie 13 (kolmas kerros). Opistolle pääsee kätevästi metrolla, bussilla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Viikonloppuisin Pulttitiellä on hyvin ilmaista parkkitilaa ja iso ilmainen parkkialue löytyy osoitteesta Tulppatie 5.

LISÄTIEDOT

Lari Launonen, Helsingin kampuksen vastaava opettaja
lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803