Ison Kirjan kirjasto on monitieteellinen erikoiskirjasto, jonka erikoistumisala on teologia. Historia ulottuu yli 60 vuoden taakse, luokitettu kirjasto on toiminut vuodesta 1995.

Niteitä kirjastossa on n. 23 000. Lisäksi kirjastossa on cd-levyjä, dvd-filmejä, aikakauslehtiä sekä journaleita (aikakauskirjoja) paperimuodossa. Kirjastorakennuksessa sijaitsee ATK-luokka ja koko rakennuksessa toimii langaton verkko.

Kirjaston nettiyhteys mahdollistaa niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin yliopistojen resurssien hyödyntämisen. Global Universityn opiskelijoilla on pääsy yliopistonsa "Online Research Centeriin" www. globaluniversity.edu. Samoin Alphacrucis Collegen tutkintoja suorittamaan hakeutuneilla opiskelijoilla on pääsy AC:n nettikirjastoon. Näihin opiskeluohjelmiin kirjautuneet saavat käyttäjätunnuksensa oppilaitoksesta.PALVELUT

Opiston kirjasto on kaikille avoin ja tiedonhaut sekä skannausmahdollisuus ovat kaikille maksuttomia. Opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu kopiokone sijaitsee kirjastotiloissa. Kopiokortteja myydään vain Iso Kirja -opiston Aikatalon vastaanotossa. Lainausmahdollisuus on ainoastaan Iso Kirja -opiston lähiopiskelijoilla sekä GU:n M.A.- ja M.Div-opiskelijoilla. Lähiopiskelijoille teemme kirjastokortin, joka on voimassa opiskelujen ajan. Emme kaukolainaa kirjoja.


AUKIOLOAJAT

         lukusalina    kirjastopalveluja
ma    suljettu
ti       8-15                13-15
ke     8-15                13-15
to     8-15                 13-15
pe     suljettu               
la      suljettu
su     suljettu

Suljettu viikoilla 9 ja42.

Yhteystiedot: kirjasto(a)isokirja.fi
 

OPINNÄYTETYÖT

Lataa tästä päättötyölista.