koulutusaskel.jpg

KOKO SYDÄMESTÄ - KAIKELLA YMMÄRRYKSELLÄ

FolLOW on kokonaisvaltaisen kasvun paikka kohti kypsää kristillistä luonnetta. Jeesuksen opetuslapsen tuntomerkkejä ovat vastuulliset elämäntavat, avarakatseinen ja kriittinen ajattelu, moraalinen selkäranka sekä rakentavat ihmissuhteet. Tähän tarvitaan sekä Pyhän Hengen muuttavaa työtä uskovan sydämessä että syvällistä käsitystä kristillisestä maailmankuvasta.

FolLOW on uusia näköaloja avaava matka, joka kestää syyslukukauden ja toteutuu sekä Suomessa että Espanjassa. Missiomatka Espanjaan tehdään marraskuussa. Reissuun sisältyy myös päiviä Marokossa.

FolLOW on lähimmäisenrakkauden harjoitusleiri, jossa erilaiset persoonat hiovat toisiaan. Luokkahuone-elämän lisäksi vietämme yhdessä aikaa urheillen ja retkeillen.

Tutustu tarkemmin elämään opetuslapseuskoulussa FolLOW:n omien sivujen kautta!

 
KATSO TÄSTÄ FolLOW:N OMAT SIVUT!

KATSO TÄSTÄ FolLOW:N OMAT SIVUT!

 

SYKSY 2018

Syksyllä 2018 FolLOW toteutetaan sekä Helsingissä että Keuruulla (14.8.2018 - 18.12.2018). Halutessasi voit jatkaa opintoja keväälle CORE 1 tai CORE EN -linjoilla ja jopa tähdätä kolmivuotisen yliopistotutkinnon suorittamiseen.

ASUMINEN

Keuruun kampuksella asuminen tapahtuu opiston asuntolassa. Helsingin kampuksella asuntolapaikkoja on hyvin rajoitetusti, joten ole yhteydessä ajoissa IK Helsingin vastaavaan opettajaan.

OPINTOJEN RAHOITUS

FolLOW-opetuslapseuskouluun voi hakea KELA:n opintotukea (myös ulkomaanjaksolle) sekä IK-opiston stipendiä. Hintatiedot löydät haku ja hinnat -sivulta.

LISÄTIETOJA

FolLOW Keuruun linjanvastaavana ja päätoimisena opettajana toimii Tommi Lenho, Helsingissä puolestaan Lari Launonen. Heidän lisäkseen nähdään ja kuullaan lukuisia vierailevia opettajia. Kysy linjanvastaavilta rohkeasti lisää kurssin sisällöistä. KELA-asioista, stipendeistä ja muista käytännön asioista saat lisätietoja koulutussihteereiltä.

lähiopiskelun koulutussihteeri
040 750 0876
koulutussihteeri(a)isokirja.fi

Lari Launonen, FolLOW-opetuslapseuskoulun vastaava opettaja (Helsinki)
lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803

Tommi Lenho, FolLOW-opetuslapseuskoulun vastaava opettaja (Keuruu)
040 750 0921
tommi.lenho(at)isokirja.fi