USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Täältä löydät vastauksia monia muitakin askarruttaneisiin kysymyksiin mm. asumisesta. Keuruun kampuksella asuessa opiskelijat voivat valita haluamansa asumisvaihtoehdon. Tarjolla on huoneita aina 2 hengen soluhuoneista yksityisempiin 1 hengen asuntolahuoneisiin omalla kylpyhuoneella.

HUOM. Helsingin kampuksesta lisätietoa täältä!

 

KAMPUSTOIMINNAN ABC

Keuruun kampuksella on paljon opiskeluihin liittyvää – sekä niiden ulkopuolista toimintaa. Runsaat harrastemahdollisuudet ja hyvä joukkuehenki tuovat puhtia opiskeluihin. Toimintaa voi välillä olla haasteellista kuvata sanallisesti, mutta yritämme silti.

 

KIRJASTO

Mitä olisi opisto ilman kunnon kirjastoa? Keuruun kampuksen kirjaston n. 23 000 nidettä ja historia kantaa aina 60 vuoden taakse ja syvälle teologian uumeniin. Tämä kirjasto on saanut laajasti kiitosta ja kehuja laajuudestaan!

 

OPETTAJAT

IK-opiston opettajakaartiin kuuluu hyvällä huumorintajulla ja vankalla osaamisella höystettyä väkeä! Heidän vapaa-ajan harrastuksensa ovat lähes kaikkea avantouinnin ja lapsiperheen pyörittämisen väliltä aina lukkopainiin ja elokuviin saakka.

 

IK SOMESSA

Tarkemmin elämää opistolla ja IK:n ajankohtaisia tapahtumia pääset seuraamaan Instagramissa @ikopisto sekä Facebookissa @Iso Kirja (official)

 

BLOGIT

IK päivittelee useampiakin blogeja, joissa kaikissa on hieman eri aiheet. Toisissa pureudutaan ajankohtaisiin polttaviin kysymyksiin ja toisissa tarinoidaan tapahtumista opiskelun lomassa.

DEBATTI 
- opettajien pohdintaa ja teologisia kysymyksiä

OPISTON MÄELTÄ 
- ajankohtaisia ilmiöitä, opiston arkea ja teologiaa

FolLOW
- opetuslapseuskoulun seikkailuja Suomessa ja ulkomailla

MADE IN IK
- Entisten ja nykyisten opiskelijoiden tarinoita työllistymisestä, johdatukseta ja kasvusta