Nyt päästään ytimeen! CORE 1.0 on täydellinen kombinaatio Jumalan tuntemista, vahvaa Raamatun opetusta ja käytännön tekemistä.

Opiskelijat voivat nyt hakea jopa 1000€:n stipendiä! Lue lisää stipendeistä täältä.

SISÄLTÖ

CORE 1.0 on jokaisen uskovan tärkeä peruspaketti Raamatusta, sen tulkinnasta ja kristillisestä maailmankuvasta. Kaikki tämä kulminoituu kasvamiseen omassa hengellisessä elämässä ja uskossa.

OPPIMISYMPÄRISTÖ

Oppiminen tapahtuu monipuolisessa ympäristössä. Mukaan mahtuu luokkaopiskelua, tiimityötä sekä käytännön tekemistä. Seurakuntamatkoilla ja viikoittain järjestettävissä jumalanpalveluksissa päästään kokeilemaan käytännön palvelua esimerkiksi ylistyksen vetämisessä, miksauksessa, draamoissa tai pyhäkoulussa.

CORE 1.0 järjestetään IK-opiston Keuruun ja Helsingin toimipisteissä.

RAKENNE

Viikko-ohjelma rakentuu oppitunneista (4h/päivä), joiden lisäksi päästään tekemään paljon käytännön oppimista ryhmissä tai itsenäisesti.  Voit valita kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi musiikkia tai jumalanpalvelusten organisointia ja toteutusta. Opetus on suomeksi.

Syyslukukauden 2018 aineet:

BIB102 Johdanto Vanhaan Testamenttiin
MIN101 Johdanto pastoraalityöhön
RES101 Johdanto tieteelliseen kirjoittamiseen ja tutkimukseen
THE101 Kristillinen maailmankuva

Kevätlukukauden 2019 aineet:

BIB103 Johdanto Uuteen Testamenttiin
MIN102 Kristillinen hengellisyys
HIS101 Kirkkohistoria
THE201 Kristillinen etiikka

Tutustu kurssien sisältöihin tästä.

KESTO

CORE 1.0 voi suorittaa täyspitkänä osallistuen sekä syys- että kevätlukukaudella tai valita vain yhden lukukauden elämäntilanteesi mukaan. Lukukausilla on hieman eri painotukset ja sisällöt, joten suosittelemme käymään CORE 1.0 kokonaisuudessaan.

HYÖTY

CORE 1.0 antaa reilusti lisäeväitä palvelustehtävääsi kotiseurakunnassasi sekä henkilökohtaiseen uskonelämääsi. Raamatuntuntemuksesi syvenee niin kriittisen tulkinnan kuin historian ymmärtämisen kautta. Kristillisen hengellisyyden ja kutsumuksen merkitys vahvistuu. Osaat ottaa kantaa moniin eettisiin kysymyksiin, joita seurakunnassa ja muuttuvassa maailmassa kohdataan.

JATKOMAHDOLLISUUDET

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit syventää osaamistasi CORE 2.0:lla ja/tai CORE TELLUKSELLA. CORE 1.0 kannattaa sisällyttää AC-tutkintoon. Mikäli haluat suorittaa AC-tutkinnon, on sinun valittava se jo opintojen alkuvaiheessa.

VALMISTUMINEN

Käytyäsi CORE 1.0 saat puolenvuoden opinnoista peruskurssin todistuksen ja suoritettuasi koko CORE 1.0 saat Raamattulinjan todistuksen. Koko opisto viettää keväällä yhteistä valmistujaisjuhlaa herkullisen ruuan ja hauskojen ohjelmanumeroiden merkeissä.

HINTA

Tähän koulutukseen voit hakea KELAn opintotukea. Tarkemmat hintatiedot löydät haku ja hinnat -sivulta.