kirjoittajabanneri.jpg

6. - 7.4.

Pohditko blogin aloittamista? Kaipaatko teksteillesi lisää lukijoita? Haluatko myydä juttujasi lehtiin? Haaveiletko kirjan kirjoittamisesta?

Helsingin IK-opiston Kirjoittajakoulu tekee sinusta paremman kirjoittajan. Tee teksteistäsi ammattimaisia ja kiinnostavia. Opi kirjoittamaan elävästä elämästä koukuttavasti mutta eettisesti. Käsittele hengellisiä teemoja niin, että suurta yleisöä kiinnostaa. Vältä yleisimmät virheet.

SISÄLTÖ

- Monipuolisia työkaluja kirjoittamiseen: sekä paperille että nettiin.
- Monta asiantuntevaa opettajaa mielenkiintoisine näkökulmineen!

Leevi Launonen
- 5 tärkeintä asiaa, jotka olen oppinut päätoimittajana
- Haastattelu, uutinen vai kolumni? Erilaiset juttutyypit
- Kielenhuollon yleisimmät karikot
- Omien juttujen myyminen lehtiin

Elina Koivisto
- Miten kirjoitan hengellisistä asioista isolle yleisölle?
- Löydä oma kirjoitustyylisi!
- Somen viisas käyttö

Heini Röyskö
- Esikoiskirjailijan ensiaskeleet ja kompastukset
- Kipeistä aiheista kirjoittaminen

OPETTAJAT

Leevi Launonen 4_.jpg

Leevi Launonen
KT Leevi Launonen on kristillisen median eturivin vaikuttaja. Aikamedian lehtien vastaavana päätoimittajana hän on saanut kiitosta esimerkiksi helluntailiikkeen kipupisteiden taitavasta käsittelystä. Hänen johdollaan Ristin Voitto sai vuonna 2008 Vuoden kristillinen media -palkinnon. Launonen on kirjoittanut useita opetuskirjoja ja elämänkertoja, joista tuorein on Nina Åström - Toisin silmin (Aikamedia 2016).

Heini_Roysko-8 (2).jpg

Heini Röyskö
FM Heini Röyskö on helsinkiläinen toimittaja, puoliso ja äiti. Röyskön esikoisromaani Mustat ikkunat (2017) kertoo äidin mielenterveysongelmien varjostamasta arjesta uskovassa perheessä. Freelancerina hän on kirjoittanut useisiin kristillisiin lehtiin ja ollut tekemässä lukuisia kristillisiä radio- ja televisio-ohjelmia.

 

 

Elina-Koivisto.jpg

Elina Koivisto
TM Elina Koivisto on pappi, jonka blogi Wife and Wifestyle voitti Kotimaan Pro blogi -palkinnon 2016. Elina kirjoittaa kiinnostavasti elämästään pappina, äitinä ja kristittynä naisena. Hän on kirjoittanut yhdessä toisten naisten kanssa myös kirjoja vanhemmuudesta. Ensi syksynä julkaistaan hänen ensimmäinen oma teoksensa.

 

 

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 53 €/hlö sisältäen opetuksen ja kahvin.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 23.3. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884