kirjoittajabanneri.jpg

"Yksi inspiroivimmista kirjoittamisvalmennuksista, joihin olen osallistunut"

- Eveliina (toimittaja, bloggari)

2. - 3.11.2018 Helsinki

Miten tavoittaa lukijat informaatiotulvan keskellä? Miten kirjoittaa syvällisesti, koukuttavasti ja selkokielisesti suomenkielen rikkaassa mutta rapistuvassa maastossa?

Kirjoitatpa verkkoon tai paperilehteen - tai vasta haaveilet kirjoittamisesta - IK-opiston Kirjoittajakoulu teroittaa kynäsi teräväksi. Kirjoittajakoulun luennoitsijat ovat alan ammattilaisia, joiden opetuksesta hyötyy niin aloittelija kuin hieman kokeneempi journalisti tai bloggari.

SISÄLTÖ

Syksyn 2018 Kirjoittajakoulussa keskitytään journalistisen kirjoittamisen perustaitoihin.

OPETTAJAT

2017_Kevat-kriske_Alvar_Aallon_kadulla_110517-e1496148358488-1024x821.jpg

Kristiina Kunnas
Kristiina Kunnas on Kristillisdemokraattien KD-Lehden päätoimittaja. Kokeneen journalistin työpaikkoja toimittajana ovat olleet Ristin Voitto, Hyvä Sanoma, Me Naiset ja Yhteishyvä, ja tiedottajana Nilsiän Opera Cava –oopperafestivaali. Kielenhuolto, kehonhuolto ja äänenhuolto ovat kirjoittamista, lukemista, liikuntaa sekä laulua rakastavan Kunnaksen kiinnostuksen kohteita.

Henrik Suni2.jpg

Henrik Suni
Henrik Suni työskentelee toimitussihteerinä Helsingin Sanomien uutistoimituksessa. Uutisjuttujen lisäksi Suni on kirjoittanut kiiteltyjä reportaaseja niin terrori-iskun lamaannuttamasta Norjasta kuin Myanmarin villinä rehottavista oopiumipelloista. ”Kirjoittamisen avulla yritän saada otteen hankalasti hahmottuvasta maailmasta”, Suni sanoo.

 

Syksyn 2018 Kirjoittajakoulun kolmas opettaja julkistetaan näillä näppäimillä!

 

 

 

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

59€ (Sis. opetuksen + materiaalit sekä kahvitukset. Lounas omakustanteinen)

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

PAIKKA

IK Kirjoittajakoulu Heini Ryöskö 2.JPG

Helsingin IK-opisto löytyy osoitteesta Pulttitie 13 (3. kerros). Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Opistolle pääsee metrolla (Siilitie) tai busseilla 80, 550 ja 58. Pulttitiellä on viikonloppuisin runsaasti ilmaista parkkitilaa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on mahdollista aivan pian!

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

lari.launonen(at)isokirja.fi
050 438 3803