kirjoittajabanneri.jpg

"Yksi inspiroivimmista kirjoittamisvalmennuksista, joihin olen osallistunut"

- Eveliina (toimittaja, bloggari)

"Kirjoittajakoulun myötä sain solmittua heti toimituskontaktin ja ensimmäisen juttuni lehteen"

- Nora (aloitteleva freelancer)

 Kirjoittajakoulu keväällä 2018

Kirjoittajakoulu keväällä 2018

2. - 3.11.2018 Helsinki

Miten tavoittaa lukijat informaatiotulvan keskellä? Miten kirjoittaa syvällisesti, koukuttavasti ja selkokielisesti suomen kielen rikkaassa mutta rapistuvassa maastossa?

Kirjoitatpa verkkoon tai paperilehteen - tai vasta haaveilet kirjoittamisesta - IK-opiston Kirjoittajakoulu teroittaa kynäsi teräväksi. Kirjoittajakoulun luennoitsijat ovat alan ammattilaisia, joiden opetuksesta hyötyy niin aloittelija kuin hieman kokeneempi journalisti tai bloggari.

SISÄLTÖ

Syksyn 2018 Kirjoittajakoulussa keskitytään journalistisen kirjoittamisen perustaitoihin käytännönläheisesti niin, että opiskelijat saavat eväitä omaan kirjoittamiseen.

Kristiina Kunnas
- Tärkeimmät asiat, joita urani on opettanut minulle
- Löydä haastatteluun oikea näkökulma
- Koukuttava asia-artikkeli
- Reppari - innostavan repostaasin salat

Henrik Suni
- Onnistuneen lehtijutun rakenne
- Kiinnostavan kerronnan ylläpito
- Tehoava tarinallisuus

Elina Rautio
- Täytyykö kristillisen median muuttua ja miten?
- Kristillisen journalismin tehtävä vuonna 2020
- Kirjoittaminen kutsumuksena

OPETTAJAT

2017_Kevat-kriske_Alvar_Aallon_kadulla_110517-e1496148358488-1024x821.jpg

Kristiina Kunnas on Kristillisdemokraattien KD-Lehden päätoimittaja. Kokeneen journalistin työpaikkoja toimittajana ovat olleet Ristin Voitto, Hyvä Sanoma, Me Naiset ja Yhteishyvä. Hän on myös toiminut tiedottajana Nilsiän Opera Cava –oopperafestivaalilla. Kielenhuolto, kehonhuolto ja äänenhuolto ovat kirjoittamista, lukemista, liikuntaa sekä laulua rakastavan Kunnaksen kiinnostuksen kohteita.

Henrik Suni2.jpg

Henrik Suni työskentelee toimitussihteerinä Helsingin Sanomien uutistoimituksessa. Uutisjuttujen lisäksi Suni on kirjoittanut kiiteltyjä reportaaseja muun muassa terrori-iskun lamaannuttamasta Norjasta sekä Myanmarin villinä rehottavista oopiumipelloista. ”Kirjoittamisen avulla yritän saada otteen hankalasti hahmottuvasta maailmasta”, Suni sanoo.

 

Elina-1.jpg

Elina Rautio on Aikamedian aikakauslehtien toimituspäällikkö, joka on kirjoittanut ja toimittanut myös useita kristillisiä kirjoja. Toimittajan uran juuret ulottuvat 2000-luvun alkuun, jolloin hän työskenteli kristillisen Dynamite-nuortenlehden toimitussihteerinä ja päätoimittajana. Kasvatus- ja koulutusalan työkokemuksen jälkeen hän päätyi takaisin toimitustyöhön väiteltyään kasvatustieteen tohtoriksi kutsumukseen liittyvistä teemoista. Kirjoittaminen ja vaikuttaminen ovatkin Rautiolle palvelutehtävä ja kutsumus.

OHJELMA

Avaa kurssin aikataulu tästä.

HINTA

59€ (Sis. opetuksen + materiaalit sekä kahvitukset. Lounas omakustanteinen)

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

PAIKKA

IK Kirjoittajakoulu Heini Ryöskö 2.JPG

Helsingin IK-opisto löytyy osoitteesta Pulttitie 13 (3. kerros). Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Opistolle pääsee metrolla (Siilitie) tai busseilla 80, 550 ja 58. Pulttitiellä on viikonloppuisin runsaasti ilmaista parkkitilaa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

 

LISÄTIEDUSTELUT

lari.launonen(at)isokirja.fi
050 438 3803

seminaarisihteeri(at)isokirja.fi
040 732 1884

ILMOITTAUTUMINEN

KURSSI ON TÄYNNÄ!