avioliittotyöbanneri.jpg
 

IK-opiston avioliittotyö perustuu kristilliseen arvopohjaan.

Suunnittelutiimi vastaa toteutuksesta yhdessä koulutettujen vertaisohjaajien, kokeneiden luennoitsijoiden ja opiston väen kanssa.

Tavoitteenamme on avioliittojen hyvinvointi. Haluamme rakentaa avioliittoja jakamalla tietoa ja työvälineitä avioliiton solmimiseen ja hoitamiseen, käsittelemällä asioita avoimesti ja luottamuksellisesti sekä pyrkimällä myönteiseen ratkaisukeskeisyyteen. Uskomme, että anteeksiantamus ja armo ovat keskeisiä lähtökohtia avioliiton hyvinvoinnille.

Koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä panostaa omaan avioliittoonsa. Seminaareista ja leireiltä saa hyvää evästä elämänmittaiselle yhteiselle taipaleelle.


AVIOLIITTOPOLKU.jpg

AVIOLIITTOPOLKU -SEMINAARIT

TULOSSA 2019

Avioliittopolku -seminaarit ovat tarkoitettu eri-ikäisille aviopareille.

Avioliitossa on kyse kumppanuudesta, arjen ja arvojen jakamisesta, yhteisymmärryksestä ja kompromisseista. Millaisesta avioliitosta sinä unelmoit? Mitä toivot ja odotat puolisoltasi?
Onko ajatus yhteiselämästä päivienne loppuun asti mahdollista nykyajassa?

Tule rakentumaan ja rakentamaan kestävää parisuhdetta. Katsotaan yhdessä eteenpäin. Koskaan ei ole liian myöhäistä eikä liian aikaista panostaa omaan avioliittoonsa. Avataan yhdessä solmuja ja tehdään niistä rusetteja. Anna Jumalalle ja puolisollesi mahdollisuus tehdä elämästäsi rikas ja antoisa.

Olette tervetulleita mukaan, olette sitten ensikertalaisia, konkareita, nuoria tai vanhempia aviopareja!


matkalla avioliittoon 2019.jpg

MATKALLA AVIOLIITTOON

Seuraava kurssi: 1.-3.2.2019

Viikonloppu on tarkoitettu seurusteleville ja kihloissa oleville pareille. Käsittelemme kristillistä avioliittoa, seurustelua ja ihmisenä kasvamista. Viikonloppu antaa työvälineitä sekä seurustelusuhteen että tulevan parisuhteen hoitoon avioliitossa.

Opettajina:

Rami ja Essi Ruotsala

Aiheina mm. miehen ja naisen erot, seksuaalisuus ja raamatullinen näkökulma kristilliseen avioliittoon. Onko hän se oikea? Miten tulla ymmärretyksi ja miten kommunikoida oikein? Miten pidän yllä raamatullista avioliittokäsitystä muuttuvassa maailmassa? Kysymyksiä ja keskusteluja työstetään paljon oman parin kanssa.

Ohjelman julkaistaan myöhemmin

Hinta: Erikoistarjous 125 €/hlö, mikä sisältää opetuksen, ateriat ja majoituksen sekä liinavaatteet.

1 hengen huoneen saa 20€ lisämaksusta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuudesta.

Voit myös halutessasi valita normaalihinnaston mukaan haluamasi hintavaihdoehdon, ellet halua ostaa tarjoushintapakettia:

Opetus 79€, majoitus 42€ ja ruokapaketti 42€ tai yksittäiset ruoat Iso Pata-ruokalan hinnaston mukaan.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2019.

Lisätiedustelut:

Nuorisosihteeri@isokirja.fi

040 7501061