avioliittotyöbanneri.jpg
 

IK-opiston avioliittotyö perustuu kristilliseen arvopohjaan.

Suunnittelutiimi vastaa toteutuksesta yhdessä koulutettujen vertaisohjaajien, kokeneiden luennoitsijoiden ja opiston väen kanssa.

Tavoitteenamme on avioliittojen hyvinvointi. Haluamme rakentaa avioliittoja jakamalla tietoa ja työvälineitä avioliiton solmimiseen ja hoitamiseen, käsittelemällä asioita avoimesti ja luottamuksellisesti sekä pyrkimällä myönteiseen ratkaisukeskeisyyteen. Uskomme, että anteeksiantamus ja armo ovat keskeisiä lähtökohtia avioliiton hyvinvoinnille.

Koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä panostaa omaan avioliittoonsa. Seminaareista ja leireiltä saa hyvää evästä elämänmittaiselle yhteiselle taipaleelle.


enemmän kuin ystävät.jpg

ENEMMÄN KUIN YSTÄVÄT -avioliittopolku

5. - 6.4.2019 Taistelun arvoinen

Seminaarissa pysähdytään elämän tärkeimmän ihmissuhteen äärelle. Tarjolla on tiukkaa asiaa rakkaudesta ja avioliitosta niin tieteen kuin kristinuskon näkökulmista: miksi avioliitto on taistelun arvoinen?  Lisäksi seminaarissa on mahdollisuus pysähtyä oman kumppanin kanssa pohtimaan, miten meillä menee nyt, mihin olemme menossa ja mitä voisimme tehdä voidaksemme paremmin?

Aiheita käsitellään alustusten ja parityöskentelyjen avulla. Seminaari on matalan kynnyksen avioliittoseminaari, jonka tarkoitus on tarjota uusia näkökulmia myös avioliittotyössä mukana olleille. Kaiken ikäiset avioparit ovat tervetulleita.

Aihe: Taistelun arvoinen – mahdollisuus panostaa elämän tärkeimpään ihmissuhteeseen!
- Parisuhteeseen ja rakkauteen liittyvät uskomukset – miksi panostaa elämän tärkeimpään ihmissuhteeseen?
- Mitä tiede ja Raamattu sanovat rakkaudesta?
- Älyä suhteen hoitamiseen ja perusteluja kristillisestä näkökulmasta
- Parisuhteen lainalaisuudet: muuttuvat suhdeodotukset ja yhteisten tavoitteiden löytäminen muuttuvissa elämäntilanteissa

Ohjelma: Katso ohjelma tästä.

Opettajina:
Matti Kankaanniemi, Eeva ja Tero Järventausta

Lastenhoito yli 2-vuotialle ja ohjelmaa alakouluikäisille.

Hinta: Osallistumismaksu 57€/hlö, ateriapaketti 32€/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus (sis. liinavaatteet) 30€/hlö, yhteensä 119€/aikuinen.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lasten osallistumismaksu: alle 4 vuotias 0€ 4-12 vuotias 20€ Yli 12 vuotias 32€

Lapsille hintaan kuuluu ruoat vanhempien kanssa ja hoito tai ikäryhmän mukainen ohjelma luentojen ajaksi. Lastenhoitoa tarvitseville lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla lisätietoja lastenhoidosta.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

Ilmoittautuminen:

Molempien puolisoiden tulee ilmoittautua erikseen.

Ilmoittaudu viimeistään 26.3.

Avioliittopolku saa jatkoa syksyllä 2019!MATKALLAAVIOLIITTOON.jpg

MATKALLA AVIOLIITTOON

Seuraava kurssi: Tulossa 2020

Viikonloppu on tarkoitettu seurusteleville ja kihloissa oleville pareille. Käsittelemme kristillistä avioliittoa, seurustelua ja ihmisenä kasvamista. Viikonloppu antaa työvälineitä sekä seurustelusuhteen että tulevan parisuhteen hoitoon avioliitossa.

Aiheina mm. miehen ja naisen erot, seksuaalisuus ja raamatullinen näkökulma kristilliseen avioliittoon. Onko hän se oikea? Miten tulla ymmärretyksi ja miten kommunikoida oikein? Miten pidän yllä raamatullista avioliittokäsitystä muuttuvassa maailmassa? Kysymyksiä ja keskusteluja työstetään paljon oman parin kanssa.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Hinta: Erikoistarjous 125 €/hlö, mikä sisältää kurssin sisällön, ateriat ja majoituksen sekä liinavaatteet.

1 hengen huoneen saa 20€ lisämaksusta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuudesta.

Voit myös halutessasi valita normaalihinnaston mukaan haluamasi hintavaihdoehdon, ellet halua ostaa tarjoushintapakettia:

Kurssimaksu 79€, majoitus 42€ ja ruokapaketti 42€ tai yksittäiset ruoat Iso Pata-ruokalan hinnaston mukaan.

Ilmoittautumiset: Ei ole avoinna.

Lisätiedustelut:

Nuorisosihteeri@isokirja.fi
040 7501061